Aanmelden en inschrijven

Kennismaken

De schoolkeuze van uw kind is belangrijk.  U kent uw kind goed, wij hebben verstand van goed onderwijs. Samen werken we acht jaar aan de ontwikkeling van uw kind. Graag maken wij dan ook tijd om met u daarover te spreken. U kunt contact opnemen met de school voor een persoonlijk gesprek en rondleiding door de school door te bellen naar 075-6164830, of te mailen naar de administratie: [email protected]
Daarnaast laat de school op de jaarlijkse open dag in november, graag haar hart voor goed onderwijs voor uw kind zien.

Aanmelden
Uw kind mag naar de basisschool vanaf de dag dat het 4 jaar is. Als uw kind ongeveer 3 jaar en 9 maanden oud is, ontvangt u een uitnodiging voor een intakegesprek. In dit gesprek leren we u en uw kind beter kennen. Met de gegevens van uw kind kunnen we uw kind zo goed mogelijk laten instromen en begeleiden. Indien noodzakelijk wordt er nog een vervolgafspraak gemaakt met de interne begeleider en of de directeur van de school.

In verband met de meerjarige planning van de schoolorganisatie, waarderen wij een vroegtijdige aanmelding zeer. U kunt uw kind vanaf de geboorte bij ons aanmelden.

Toelating
Zaan Primair heeft een reglement vastgesteld dat de toelating van leerlingen tot de scholen regelt. Zie website www.zaanprimair.nl voor het toelatingsreglement. Uiterlijk 15 maart voorafgaand aan het schooljaar waarin uw kind 4 jaar wordt, moet u uw kind aanmelden bij de basisschool van uw keuze. De directeur van de school bepaalt vervolgens uiterlijk 15 mei of de aanmelding daadwerkelijk wordt omgezet in een definitieve plaatsing.